Monday, May 30, 2011

TERKINI! 300 PENYOKONG KELUAR MUFC SERTAI KELAB PENYOKONG ARSENAL


London 30 Mei- Kira-kira 300 penyokong kelab bolasepak Manchester United telah keluar dan menyertai Arsenal di sini, pagi tadi. Sewaktu ditanya adakah mereka keluar kerana tidak berpuas hati dengan pengurusan kelab, pencapaian pasukan atau dengan Alex Ferguson, mereka menafikan dan menolak juga dakwaan kerana disogok pihak tertentu.

"Kami keluar setelah mendengar di Hot FM, Najib meminati MU. Kami tak mahu dikaitkan dengan beliau." kata John Sewon, salah seorang daripada mereka yang merayu agar namanya disiarkan. Majlis penyerahan borang akan dilakukan 9.00 malam ini di markas Arsenal cawangan Taman Manchester. Penyokong Arsenal diminta hadir kerana majlis ini khabarnya mendapat permit polis.

9 comments:

D' Aprikot Enterprise said...

Salam Pakcik;

Dah keluar MU tapi nombor ahli simpan pakcik... hahaha...

Cikli said...

kahkahkah..
bukan di taman malewar ke majlis tu

Anonymous said...

Lu rasa lawakkah? bodoh punya blogger!

kulupSakah said...

kahkah!

Pena Marhaen said...

aku rasa nak gelak puas-puas bila baca entri ni.


patutlah MU kalah..hahaha.

zman said...

paling bodoh anony 4:34AM sb baca dan komen. Dah tahu bodoh nak komen. Jadi ler dia bertingkat-tingkat bodohnya..

zuraimi said...

walaupun aku penyokong Man U... tapi article ni buat aku gelak nak keluar air mata.... macam haram.... wakakkakakaka.....

Anonymous said...

lawak2...tau ke pasal bola? huhu..suh tendang pun kaki kepit..hehheeeee...

azmie said...

anon 4:34 mau tau yg lagi lawak? meh tengok apa kata penjilat bernama - kehadiran ajib dungu amat bermakna sebab 3 minit selepas ajib dungu sampai, rooney score gollll.