Thursday, May 13, 2010

hari ni dan semalam...

hari ni aku nak pi solat jumaat. pagi aku mandi biasa2 je. kubilas jubor yang diliwat semalam agar air mani di dalamnya tak meleleh keluar. buasir terasa sedikit pedih sebab punai sehalus jarum menembusinya. cilakak! ada ke patut doktor pakar kata aku tipu? sakit tau walaupun pakai gel, senang2 je dia kata takde tusukan. nyampahh!
dalam perjalanan ke masjid singgah sebentar ke kedai nombor ekor. awang adek kata ini halal. harussana pun tak kesah. beli seringgit untung2 kena. rumah pelacur di seberang jalan tertutup rapat. harap ia dihalalkan esok.
dari luar pagar masjid terdengar sayup2 khutbah oleh khatib berkenaan makanlah buah2an tempatan dan ulam2. sangat informatif dan tiada cercaan terhadap pemimpin. tak macam di kelantan. agak bertuah kerana duduk di sebelah mat kotak yang sedang asyik berzikir. sempat juga dia memberi tips amalkan zikir "senator" 100 kali setiap hari, insyaallah cepat naik pangkat.
doa dibaca dan aku mengaminkan agar sultan panjang umur. doa minta agar dijauhkan bala, peliharalah anak2 muda kami dari keruntuhan gejala sosial. aku amin. mungkin orang tua dah okey sebab tu takde doa untuk orang tua.
aku dirikan solat. aku tak mahu jadi macam azizan yang mengaku tak solat jumaat.
lepas solat aku ke rumah tunang, ambil spenda yang tertinggal hari itu.

sekian.

yang benak,
sepolliwat bin bahalol

27 comments:

pakcik kordi rocker said...

ahahah.....makin best ah blog ne...kekekh!keep it up!

benludin said...

haha...cam hampeh..

(tajuk khutbah jumaat ari ni pasal sambutan hari guru. lu yg cikgu pun pasti tertido dgr khutbah)

Anonymous said...

wei bahlol...lu apa kes..takyah cite lebeh2..wa nak tau, Anwar liwat ke tak liwat..?

Anonymous said...

kahkahkahkah..

-nan-

lks said...

anonymous,kalau nak tahu anwar liwat ke dak meh jumpa aku di wad 5b hospital serdang bila2 masa dari sekarang.bahalol bacul lu ada berani?

Anonymous said...

lks..wa mau jumpa lu...?? wei bacul tolol..kasi tau saja bodo, anwar liwat atau tidak liwat ..ada berani..?? Telor ada ka.??

Anonymous said...

lks..wa mau jumpa lu...?? wei bacul tolol..kasi tau saja bodo, anwar liwat atau tidak liwat ..ada berani..?? Telor ada ka.??

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kena mintak tips2 dari mak kotak senatak macamana dia boleh tak kena sedangkan muka boleh tahan...

kah kah kah

Anonymous said...

aku rasa anonymous tu bik mama lah..hehehehe..

-nan-

Harris said...

Woit! Kulup!Terbaekkkk!!!Hmm,mgkn bik mama gaknye anon tu..Ngeh3x..

hg_kasturi said...

Berita hangat macam goreng PISANGGGGGG !!!!!!
Buat Si Kepala KULUP KONKIAK dan juga Gerombolan bodohnya,


Ahli parlimen Wangsa Maju, Wee Cho Keong hari ini mengumum keluar dari PKR dan menjadi ahli Bebas.

Dalam sidang media yang diadakan secara tergesa-gesa di pusat khidmatnya di Wangsa Maju, Kuala Lumpur, Wee berkata tindakannya itu berkuat-kuasa hari ini.
Menurut Wee, beliau meninggalkan PKR kerana kecewa dengan cara parti itu dan kerajaan negeri Selangor dalam menangani skandal pasir menerusi Kumpulan Semesta Sdn Bhd (KSSB).

Wee juga mengumumkan meletakkan semua jawatan partinya, termasuk ketua PKR Wilayah Persekutuan.
Pada 21 April lalu, Malaysiakini menyiarkan laporan khabar angin yang bertiup kencang bahawa Wee adalah pemimpin PKR yang bakal melompat tetapi beliau enggan mengulas apabila diajukan soalan berkenaan.


Isk isk isk semua nak keluar parti .. camna niii .. kalo semua keluar parti ..tinggal sapa lagi ..huhuhu.

TINGGAL SAPA ??? YANG TINGGAL TU SEMUA MANGKUK HAYUN LAH .. YG BENGONG2... KAH KAH KAH... KESIANNNNN ... KESIANNNN.. KESIANNNNNNNN ... OOPPSS!!! MACAM CITER P.AMLEEE DAAAA ....

Kah kah kah .. Lawak .. Lawak

hg_kasturi said...

Dalam sidang media yang diadakan secara tergesa-gesa di pusat khidmatnya di Wangsa Maju, Kuala Lumpur, Wee berkata tindakannya itu berkuat-kuasa hari ini.
Menurut Wee, beliau meninggalkan PKR kerana kecewa dengan cara parti itu dan kerajaan negeri Selangor dalam menangani skandal pasir menerusi Kumpulan Semesta Sdn Bhd (KSSB).


Wow!! pasal ada skandal ???
weiii biaq betuii .. Kata baguih sgt .. telus .. adil ... perintah cara ISLAM ... Macamana nii...
Depa fitnah kot ??? Maklom lah BN semua jahattt..

Aku renung sejenak memikirkan .. apa betul ke ? Akhir sekali...HUAK HUAKA.. PTUIHHH !!!!

Kah KLah Kah .. Lawak ..Lawak ..

Anonymous said...

aku tanya anwar liwat ke tak liwat ..sorang pun mangkuk ayun bangang geng kulup tolol tak jawab....agaknya dlm hati kecik kulup tolol pun ngakui anwar memang kaki liwat gaknye...kah kah kah....bahlol sungguh kulup..!!!

kulupSakah said...

hai bahalol yang bacul! mana muka ko? kesiannn..punyalah nak menjilat..

abgBro said...

baik punye jln citer ni bro...yg bahalol2 je tk mau paham...
wakakaka

tuyuk said...

kah kah kah.. kool!

Pak Oncu said...

BanggaNg.............. Kulup gua salute lu hahahahahahahah,,,,

Anonymous said...

kita tunggu la sms anwar pada sepol pada 31 mei nanti..

masa tu yang sokong anwar tau la macamana mengayat anwar nanti..

susah2 korang bukak le blog parpu kari...

kalau tanya old boy MCKK sama batch dengan Anwar diaorang akan senyum sinis bila dengar kes anwar meliwat, penyakit lama anwar tu siot...MCKK dalam kenangan...

Anwar oii..apa hang buat dalam dorm prefect haaaaa..bergoyang kelambu...

hg_kasturi said...

Menurut Wee, beliau meninggalkan PKR kerana kecewa dengan cara parti itu dan kerajaan negeri Selangor dalam menangani skandal pasir menerusi Kumpulan Semesta Sdn Bhd (KSSB).

Dalam Pakatan Reput pun ada SKANDAL. Kepala Kulup Konkiak .. tolong siasat dan buat konklusi mengenainya ...
Bukan apa sbb aku "PERCAYA" HAKIM KONKIAK HAPRAK KULUP boleh buat satu post-mortem dan bagitau pada semua bengong2 Pakatan Reput tahu kedudukan sebenar.

kah kah kah .. Lawak .. Lawak

semutgatey said...

Salam, teman nyokong sangat LKS, pandangannya bernas, sinisnya berfakta, satiranya kelakar tapi menyengat, blog ini ada integriti!

hg_kasturi said...

semutgatey said...
Salam, teman nyokong sangat LKS, pandangannya bernas, sinisnya berfakta, satiranya kelakar tapi menyengat, blog ini ada integriti!


Kah kah kah .. lawak ..lawak Kalau menyengat dan berintegriti mengatakan kain orang busuk apa guna!!! .. sedangkan KAIN SENDIRI PUN TERKENA TAIK YG AMAT BUSUK menganggu kententeraman org lain.
Blog ini bukan berintegriti tetapi HAPRAK SAMDOL YG TIADA NILAI .. CUMA BERKUALITI DLM ERTI KATA RAJA PEMBOHONG DAN RAJA PUTAR ALAM .. KUAT KELENTONG.
Disarankan si haprak KULUP ini bukalah PEKUNG sendiri utk tatapan pembaca lain.

kulupSakah said...

sebab bestlah si bahalol ni masuk ye tak? thnx bahalol kerana menambahkan populariti blogku ini

Harris said...

Kah!Kah!Kah!Bukti sms pulakkk!!Kah!Kah!Kah!Ari tu gempak ngn bukti cctv..Cam iye2 je.Rupenye hampehhh!!Vdeo cctv dh kna edit rupenye..Kah!Kah!Kah!Caye sgt ngn pbawa fitnah papegomo tu!BAHALOLL!!!

daLyaanoon said...

entri paling terBEST! tapi scene tutup tingkap takde!

daniel john said...

Valuable information and excellent design you got here! I would like to thank you for sharing your thoughts and time into the stuff you post!! Thumbs up

Term papers

Anonymous said...

dalam baaaaaaaaanyak banyak blog yang bijak yang boleh dibaca dan dibawa berfikir, dia baca blog PARPU KARI????

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

bahalol punai kecik la lu ONANImous. rona, kalau dia berani jumpa lu, panggil gua sama!

~rkm.

Anonymous said...

lekir bahlol...
meh sini..
umur sepol jubo besau br 20 lebih, anwar dah 60 lbh..fizikal both lebih kurang sama..
ada logik ke anwar nak rogol sepol..
tidak di nyatakan anwar bersenjata,bwk bonzer ke...
kes ni paling truk pun suka sama suka je...
kalo dah suka sama suka...
dua2 bersalah...
tp kerana politik,
kita dok negara yahudi...
maka hanya pihak yg didakwa bersalah...WTF