Sunday, June 27, 2010

aku dan 39 blogger masuk umno


setelah 40 ulamak masuk umco cawangan dataran merdeka kini (betul masuk tau...tak tipu..ulama yg tak ngaku masuk umco tu yg nipu sebenarnya) 40 blogger pulak masuk parti judihalal itu di cawangan yang sama. selain aku menyertainya, 39 lagi termasuklah
1. tukar tiutt,
2. kerisik rakyat,
3. Isa (ikut suka apco),
4. Al hindubakistani,
5. Mat Saman Kilo
6. kartunis Lunar
7. NajWang Alimi
8. Dalwaunoon
9.Nikbin jadam
10. Albajauri

yang lain mahu namanya dirahsiakan dulu. setakat ini ada 80 ahli kombinasi ulama' dan alama' bergabung kerana terpesona dengan kepimpinan Rosma yang warak.

pejabat umco cawangan dataran yang terletak di Bukit Amang akan bermesyuarat memilih ketua cawangan. Mungkin saingan antara Ustat Wahabi dengan Tukar tiub sangat sengit..
tunggu kenyataan penuh dari kami nanti..

* tolong percaya berita ini pleaseee...

12 comments:

IndukYati said...

hua ..hua..hua..inilah pemecah berita paling siol sekali tarafnyer..teruskan Yob.perjuangan lawan tetap lawan...

mr edz said...

koret.. koret.. koret

Ahmad said...

bawa sekali Aduka tu hahaha

daLyaanoon said...

kami percaya dengan UMNOlah Melayu boleh jadi cerdik!

C++ said...

Bhai KulupSakah...

Gua tak tersenarai ker.... hahaha...

Gua nak cadangkan buat UMNO Reform... Projek Langgar Rosmah ... hahahaha

Sure AdukaTaruna akan join samer untuk projek Langgar Rosmah nih... hahaha

Anonymous said...

ini cawangan elit nie...

D'ayo

abgBro said...

hahahahah...mampuih amno

baginda® said...

salute2

joegrimjow said...

hidung rosmah dah lawa
die suntik ke bedah?
siasat skit

author faethal said...

Lantak lu la bro KS!!
Wakakak..

Ustaz Nor Amin Sayani Bin Zainal said...

Salam,

Permintaan boleh masukkan link blog saya di sini untuk meluaskan lagi penyebaran dakwah kepada semua umat, segala kerjasama anda mendapat ganjaran yang setimpal dari Allah.

http://www.ustaznoramin.com

mahaza said...

Masukkan aku jua... tak payah banyak RM5K sebulan pun aku accept jugak....

wakaka