Sunday, June 13, 2010

KS vs KJ?

eh eh! Rasa macam kenal? Kau Ketua Pemuda kan?
Ayuh kita beradu tenaga!!


Eleh, nak beli tapi malu-malu...

Tadi KJ dan Nori datang ke Annexe CM, tengok pesta buku indie. Kami suruh dia beli Isu Dalam Kartun.

"Kau nak suruh aku beli? Hisyyyy!!"
"Ok aku bagi free!"
"Hiii tak mahulah aku!"
" Ambil gambar dengan buku ni ok?"
"Ok, tapi jangan minta aku baca. Dahlah aku tak jadi menteri, karang apa pun tak jadi kang."
HAHAHAHAHAHAHA! Semua orang ketawa.
"Apa pandangan kau tentang judi KJ?"
"semalam aku dah bagi statement dah. Tunggulah kerajaan bertindak."
"Kalau kau keluar umno jadi BEBAS kami sokong kau."
"Hahhaha! Tak mahulah! Ibrahim Ali dah kontrol. Citt! Menyesal aku masuk sini, ramai budak PKR. Hahaha!"

Woit KJ?
Betul gua cakap....lu masuk Bebas jelah....

paling kelakar bila aku terbelek2 semua buku cari mana part kami belasah dia. Dia pun tertunggu2 kartun mana dia kena belasah.
last2 aku cakap, "ko jarang kena belasah sebab kau kurang berkesan!"
kami semua ketawa termasuk KJ yang cool...ehem... i minat dia lahhhh..

foto ehsan: Sham dan Dalyanoon

9 comments:

paloibinmulau said...

hahaha sian kj dah merajuk dgn amno? bro awat tak suruh dia join pkr hahahha

abgBro said...

benarkah foto ini bro? atau super impose??
heheheh..

محمد زهراوي said...

hahahahahaha..i like mat KJ..

tuyuk said...

smart abg kulup lagi dari kj.. cool!

kulupSakah said...

paloi,
pelan2...biar dia bebas ok tu..

abgbro,
kita tak mainlah super impose ni..tu keje bebudak anonymous..kita real punya..

zahrawi,
i like him too..auwwww!

tuyuk,
isy!

daLyaanoon said...

KJ baru jumpa KS...baru dia tau!

Abg said...

KJ cool time ni sbb dia xleh kontrol bik mama
kalau zaman paklah dulu kuatlah korang belasah dia & bdk2 tkt 4
kalo kj vs samsul.. hrm...

kulupSakah said...

khairy kata sam takde fight..haha!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cool bang kulup