Tuesday, December 29, 2009

kalau anda mahu digelar cool......

Kalau anda mahu dilihat cool, sila tengok banner di bawah dan datang walaupun hujan..


Kenapa? Kerana ia melibatkan selebriti2 yang telah memenangi Anugerah Cool 2009/2010 oleh tukartiub.blogspot.com- sebuah blog yang paling unggul dan cool di cakerawala dan galaksi bima sakti. Malah taukeh blog ini juga - HISHAMUDDIN RAIS akan bikin persembahan.

Yang bakal ada di pelancaran buku PERAK DARUL KARTUN (memenangi kategori buku paling cool) ialah:-

Zunar - pemenang selebriti cool 2009/2010
Pyanhabib- pemenang selebriti cool 2009/2010
Ito
Dinsman
Meor- pemenang album paling cool
Puspa Ros- pemenang selebriti pendatang baru bakal cool
Jonos, Art, Orangorang, Israq, Naza- krew buku paling cool
Syafiqsunny - pemenang facebook paling cool

kata mereka- seniman yang ada penyakit parkinson apabila memegang mikrofon pun datang, ye ke? siapa? Ada sesiapa kenal Dolahjon?
MC malam tu ialah aku- satu-satunya insan yang memenangi dua kategori (selebriti paling cool 2009/2010 dan facebook paling cool)- tiada politik wang di sini..

AYUHHH!!

(malam lepas itu kami pemenang2 anugerah akan adakan parti sesama sendiri, bersisha- mandi air sabun- hisap cigar dan air anggur di kelab Gay dan Lesbian yang masih halal di KL.)

7 comments:

daLyaanoon said...

dalyaanoon- member kepada pemenang-pemenang cool...(nak jugak!)

kulupSakah said...

aku bole kategorikan kau anak muda yg cool, macam najwan

aku said...

mesti best mlm tu kan...

pakcik kordi said...

yeah!cool beb!dtg jgn tk dtg walaupun ujan badai melanda!

ubilepih said...

teringat COOL N THE GANG

abgBro said...

Selamat bro...:)

Term Papers said...

Term Papers Great and appreciable work.