Monday, November 9, 2009

kalau tak lawak bukan kulupsakah!

baru balik pekena teh di kedai mamak bersama isteri dan kawan2.
seorang pelayan (baru mari kot!) mengambil order. kami pun order makan dan minum. Sham bertanya;

"tambi, ini kedai ada WiFi ka?

Dia terkulat sekejap, mengangguk perlahan sebelum menjawab," Ada. Mau taruk telur ka tak mau?".

kah kah kah! Rasa nak berak aku ketawa..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

sambil makan dan minum, kami pun bersembang mengumpat gomen dan 1Malaysia. Aku memerhatikan gelas teh haliaku lama2.

"gelas ni memang 1Malaysia. ada bekas mulut melayu,cina.india,nepal,gurkha,myanmar, indon mahupun afrika. 1World!"

....selera Sham terbantu

11 comments:

fikiranlicin said...

erk..macam ni, selera aku pun terbantut bro, hahaha

aku said...

aku nak WiFi salut telo 2 biji..
tih tih tih

Webmaster@Echam said...

Aku nak taulah, agak2 WIFI tu macam roti canai ehhhh. hahhaha.. Yang tak tahan siap angguk tu. Macam paham je tambi tu.. chaiitttt...

Hayatito said...

terbantut nak lepak kat mamak dah..
tamaw dah
haha

kulupSakah said...

fikiranlicin,
gambar kau pakai poster Dog Day tu teringatkan aku cerita tu. Lawak lak Al Pacino masa tu..

aku,
kurang manis sikit!

Web,
tu namanya bodo sombong..

hayatito,
memang pun, haritu kat 1 kedai mamak, isteri aku marah tukang basuh gelas yang hanya celup2 je dlm besen..

sang kegelapan said...

gelas 1 malaysia??

suh najib kongsi minum ngan sami velu dulu.........

Reformis Jalanan said...

mungkin mamat ambik order tu ingat org tanya pasal wafer kot?

Roti Kacang Merah said...

LOL!

lepas tu korang reply apa ke dia???

kulupSakah said...

dia pun faham sendiri bila kami ketawa..

ayub said...

lu memang lawak la. kembang tekak bila ingat gelas tu macam-macam jenis org guna. selama hari ni x pernah pikir la

MAHAGURU58 said...

Hahahahaha!

Wifi tarok telor satu!

Kelas betul!!!