Wednesday, December 1, 2010

cempaka, brutalsolo dan aku..

cempaka - kehadiran anakanda membuat uncel terasa dah tua langsung sayu teringatkan anak-anak buah yang semakin membesar dan dah beranak. mungkin juga annisa dan an-nur yang semakin mendewasa membuat aku tak sedar.
hmmm...berapa hari lagi aku hidup haa?

brutalsolo - macamana anak muda yang blognya lebih ramai pembaca dan lebih popular ini sukakan blog serabai gua?

ini misteri Tuhan...
kalau mahu tengok 'perjalanan' wajah setiap hari buat blog macam Gedek!.
Blog yang kreatif dan diiktiraf oleh mat saleh yang melakukan perkara yang sama dengannya. (kalau mat saleh iktiraf kira bestlah..mat saleh kan?)

nota** iklan! sesiapa yang berminat nak beli uk5 sila email ronasina@gmail.com.
akan diajar semua resipi. info lanjut, email dulu..

4 comments:

Pistachio said...

eerrr... nk panggil uncle kulup ke?

p/s: uncle kulup ada iras2 uncle gedek!

Irwan said...

lek la bro..takkan sampai nak jual kedai?

Semarak Api said...

haha..pggil uncle pon mcm style jgk kn..blog en.gedek tu mmg best..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam bro
Pistachio
kulupsakah dan gedek ,mereka sepusat sepusing .. keturunan darah raja ..wakakakaa
kerja allah tidakm siapa tahu