Thursday, December 16, 2010

untuk ahli politik malaysia!

kepada politikus khususnya ahli parlimen, tolonglah bercuti setahun
pasti malaysia aman
kerana yang menghuru-harakan kami adalah kamu semua

9 comments:

P.E.C.A.H.R.U.Y.U.N.G said...

sangat tepat permintaan itu...tolong lah cuti p la memana nk p..luar negara dalam negara, dalam longkang..ikut panda mu lahh!!!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM BRO
CUTI ADA GAJI KE TAK DE GAJI ?

Faizal said...

Adun Tenang, Johor semalam dah dicutikan oleh Tuhan

alien said...

nak ke diorang bercuti
masalah betul camni

Irwan said...

cuti boleh, tapi please check your email and update your blogs, please...

and of course dengan gaji serta benefit merangkumi isteri, anak bini dan frens of family..

Tapi, kalau diorang cuti, ketuanan melayu akan OK ke?

Pena Marhaen said...

diorang memang patut bercuti..bagi aku plak jadi ahli parlimen..hahaha!!

zman said...

Pemimpin dulu susah kerana kita(rakyat). Hari ini merekalah yang menyusahkan kita. Mmg elok pun cuti sekejap....tgk kita mkn pasir ker tak bila mereka takder. Penyokong umno kat kg aku selalu ckp kpd mereka yg mengkritik kerajaan..."nape, kita mkn pasir ker skrg?" hahaha

Pena Marhaen said...

zman:cakap ngan penyokong umno kat kg lu yg pemimpin makan rasuah,rakyat makan "hati"..

Anonymous said...

Ahli Parlimen bercuti tak ape... Jangan Polis bercuti???