Tuesday, March 22, 2011

tawaran Datuk P


I see a little silhouetto of a man, Scaramouche,scaramouche will you do the fandango- Thunderbolt and lightning-very very frightening me- Galileo,galileo, Galileo galileo Galileo figaro-magnifico-

nada dering henfonku (bohemian rhapsody - queen) berbunyi.

"hello, Kulup De Niro ke tu?" tanya pemanggil. Dalam gelap pun aku cam suara itik tertelan spring itu adalah suara Datuk P - Penerbit filem porno tempatan yang selalu mendapat geran dari kementerian filem lucah negara Malassiasia.

"Ya saya Datuk P. Hawau U, curly butt? Fine?" jawab aku sambil mengulum ais krim potong perasa nangka.

"not so good. business is really fucking lose nowadays. i yam going to be a fucking broke." aku agak itu yang dia cakap. tak berapa jelas. hanya fucking fucking je yang jelas. line telefon macam fuck!

"Yes, Datuk. What can i do for u? u want me to fuck your daughter or your mom?" tanya aku.

"well, fuck you. hahaha! You're still funny like i knew u when u still a teenager and ganteng. now, listen here very carefully Kulup. Sei ado projek baek punyo hah! sey nak ajak ekau!" kata Datuk P.

"What project? projek bini kau?" aku memang gemar mencarut dengan orang tua birah macam dia. sesambil amik kesempatan kutuk depan2.

"Come on Yop! Take this seriously...sey dapek geran buek filem blue ni ha..sey nak ajak ekau belakon." Datuk P memulakan cerita.

"Saya dah taubat. I don't want to involve any fucking business with u anymore datuk. I dah insaf. i nak buat album nasyid macam Murah Zain. I tak mahu buat kerja kotor, bergesel dengan bitch lagi."

"no no no..u don't have to bergesel dengan 'bitch'. Ini filem lain dari dulu. Dulu sey buek cito liwat dah, then sey buek cito dongan betino. filem baru ni sey nak buek dengan binatang lak. ekau fuck dengan real bitch - anjing tino."

"are u fucking crazy Datuk? Untuk apa ni?"

"Filem ni adalah filem terakhir dari trilogy blue tu..kira macam Godfather lah..sampai part 3. Watak sex maniac ni main ngan menatang lak?"

"watak yang sama? lelaki mata lebam dan berjanggut?"

"Indeed. Mr. WARlord." Walaupun jauh, aku dapat rasakan Datuk P sedang berbual denganku di atas perut perempuan. Nafas semputnya bersilih ganti.
"this time more bizarre! ada scene taruk butter kat barang kau and the bitch will lick your ball. then u fuck with that goddamn dog! hahaha!"
"bulan depan masuk market. Raya akan disiarkan di tv tanpa iklan. sey dah sound lembaga penapis santan agar filem ni lulus."

"Nak mampus? Budak2 akan tonton!"

"ohh.. ini adalah set induksi bagi sex education. By the way, Tom Byron akan direct film ni.."

Gila! I 'm sorry Datuk. Like dulu, I really can't do this time too. I am going to record nasyid album. My fan akan terperanjat nanti. Depa dah nak mula nak terima saya sebab saya pernah buat pengakuan dulu saya jahat la ni saya dah tobat dan nak nyanyi lagu nasyid je.. saya baru sembahyang subuh tadi ni.."

"don't worry my blue eye boy! sey dah tunjuk kat beberapa tokoh agama skrip filem ni dan mereka proceed. Dengan syarat kena bubuh ayat quran di babak awal seperti ayat: Carilah pasangan di kalangan keturunan kamu atau sebagainya. dan di akhir cerita dituliskan moral of the story; don't fuck with animal. hahaha!"

"you semua gila. i don't want to be crazy like u all!"

" Bayarannya RM1.5 millon dan sebidang tanah di Argentina. Think about it. I'll always love your acting."
"callah sey kalau ekau nak. roger and out...erphhh!! alamak terpancut lak..Bye!"


.....1.5 million..
ok tak guys?

16 comments:

zX said...

kah kah kah!

Pena Marhaen said...

tak boleh blah datuk P tu..hahaha!!


hampeh..!!

mae said...

tolong jangan hampakan dato'P...

fucker said...

fucking funny

gedek! said...

fuckin' crazy

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bro kalau lu takmu terima gua brutal al pacino.. terima tawaran datuk p..

Anonymous said...

RM 1.5 million? Sikit sangat, budak bancuh kopi tu je dapat 4x ganda dari jumlah tu ooo. Siap menginap di apartment mewah, punggung ditanggung.

Isa said...

Datuk P, orang N9...? Ado tanah di Argentina... hahaha...

Tak lama lagi mampuih tu...

kulupSakah said...

woiiii...patut ke aku trima?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

" walaupau hanya 20 minit terima sajalah" kata gua brutal al-pacino kepada Kulup De Niro

kulupsakah said...

brutal, aku timbangkan..

Anonymous said...

Elok terima, mintak Datuk P up lagi 1 million dan tanah kek Bongek, buat studio blue

Anonymous said...

muka nampak tak.....

Cempaka R.Minta said...

uncel dan brutalsolo sama saja

maharaja lawak said...

kahkahkah..ni betol2 gua pecah perot..lawak ni patot masok maharaja lawak..mcm harem..kahkahkah
*manager gua trus bertanya kenapa gua terbahak bahak seorg diri..gua trus kantoi lyn internet..cehh..kahkahkah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua brutal pacino ada kasi harga actress berminat harap kulup de niro lihat di blog gua