Monday, February 8, 2010

U.k5 kafe

U.k5 kafe kami selamat dilancarkan..terima kasih kawan2, jemputan dan jemaah surau yang sudi datang

mee goreng best..

bebudak bakal arkitek
penangan facebook, kawan aku yang dah 20 tahun tak jumpa berkunjung.
Atin dan Azfar- anak buah aku
Febri Ian si pengantin baru menyumbangkan lagu
Pyanhabib membebel
Nik meracau
aduhh...kalau bapak Zunar sama bung Oly dok semeja dengan aku, adalah benda nakal nak keluar..hahaha!
Ummu Asiah dan Abang Bad tak angkat muka lagi membaham masak lomak lado api
macam program Jalan-Jalan Cari makan
Jemput datang pekena masak lomak lado api ikan keli salai, daging salai, ayam biasa dan ayam kampung.

24 comments:

alang said...

uik. Tercapai jugak cita2 lu bro. InsyaAllah, saya try g lepak sana dalam masa terdekat. Moga maju jaya. InsyaAllah.

faizsaaid said...

alhamdullilah, tahniah bro, bolehle kami p sana

kulupSakah said...

setakat ni ramai pembaca blog ni dah datang. Jangan ada yang datang tapi segan nak tegur sudah..

Anonymous said...

CUBA TAMBAH SIKIT PERKATAAN PADA PAPAN IKLAN ;

"Selamatkan DSAI"
ataupun
'Saya penyokong kuat Parti Keadilan Rakyat/PAS"
ataupun
"Khusus untuk ahli PKR/PAS sahaja.Ahli UMNO dilarang masuk.
ataupun
"Kami menyokong penggunaan Kalimah Allah untuk semua agama"

Boleh ker? Sebab ini pendirian tuan punya diri. Baru anak jantan...

Isa said...

Tahniah bro,

SMS la alamat kat gua..., tak pun publish jer kat blog nih...

Senang peminat lu nak srbu nanti...

Gua pasti sampai punya sabtu atau ahad ini..., reserve masak lomak daging kambing salai untuk gua...

kompom sampai...

kulupSakah said...

isa,
tgk entry sebelum ni, alamat ade

kulupSakah said...

anonymous,
ada...tertulis "org bangang mcm kepala lembu dilarang masuk"

KiLaT said...

gua dah datang.. pas tu gua belah. lupa bawak fulus. lain kali gua datang balik.

abgBro said...

hrp2 satu hri nnti sampai jge aku ke kedai lu...sekali lg tahniah! slmt menambah cawangan...haa!

AnakSemuaBangsa said...

Alhamdulilah..syukurr..
semoga sukses dan maju jaya..
ada rezeki wa akan sampai..Insyaallah..
mybe bukan dlm masa terdekat ini..
nak try juga masak lomak daging kambing salai berapi..perhhh..

Harimau-Menaip said...

Tahniah bro.

Bangga gua. Gua ingat nak iklankan kedai lu pada kengkawan. Nak tambah pahala sikit. Tolong kawan2 seIslam cari rezeki.

Boleh?

Tak payah jawab. Gua tahu mesti boleh!

C++ said...

Bhai KS,

Kalu gua pi balik kampung nanti.. InsyaAllah gua sampai... gua la nih kat Kemaman nih... susah nak pi...

Tahniah kat lu..

mamai said...

insayallah satu hari aku akan sampai kesana bro

moses said...

Insyallah... aku pun nak p jugak la...alamat nak kena check n3 lepas2 gak ke....boh la sekali lg apa salahnya...yg untung ko gak....

Moga2 berkat n maju... jgn lupo pelarisnya...murah & sedap

Anonymous said...

salam.

memang sedap. yang akak bungkus wat balik pun licin...tak cukup beb...! Insyaallah lain akak singgah lg.

-akak-gombak.

cree said...

Tak nak buat sistem francais ka?
Boleh gua cari lokasi kat Aloq Setaq

Anonymous said...

tahniah lup dah jadi tokey............nanti kami dari blog baganutama datang free ehh. pdutama

pdutama said...

tahniah.

hg_kasturi said...

kulupSakah said...
anonymous,
ada...tertulis "org bangang mcm kepala lembu dilarang masuk"

Ngko ni lebih mirip kepada BAHALOL maupun SAMDOL. Aku cabar ngko la .. buat la ..kalau berani .. aku nak tengok mana peginya bisness ngko ..

Last2 orang2 yang ko haprak dan hina selama ni masuk kedai ngko.. memberi ngko rezeki untuk bela anak bini ngko .. aku tak nafikan semmangnya rezeki itu di tangan Allah.. tetapi hakikatnya kalau dah dapat duit itu .. tak kiralah dari sumber mana ...????

Anonymous said...

samdol KULUP .. apa lagi .. ini satu cabaran dan satu hakikat yang mesti dibuktikan ..
KALAU SETAKAT "ORANG BANGANG MACAM KEPALA LEMBU DILARANG MASUK" .. TAK GUNA JUGAK .. DAH TAU DIA TU BANGANG..

CAKAP BIAR SERUPA BIKIN .. BE A GENTLEMEN .. TENGOK APA JADI KALAU ORANG UMNO DAN BN KHUSUSNYA DILARANG MASUK ???

kulupSakah said...

ko bangang mcm kepala lembu ka yang marah sangat ni? hehe!!

sori yek,
mooooooooooooohhhhhhhhh!!!

Anonymous said...

SiKULUP murahnya harga diri awak.

aku teringat satu drama sitcom Pi Mai Pi Mai Tang tu..pelakon dia ..IMUDA .. kartunis lebih kurang mcm ngko la. Lawak slaptik yg sinonim dia buat ...
Sambil bongkok ..tepuk paha beberapa kali .. dan hulur kedua tangan ditujukan kepada seseorang sambil menjerit "PIIIRAAAHHHHHHHH !!! Memang sesuailah untuk ngko Si KULUP SAMDOL

kulupSakah said...

terima kaseh kerana minat aku..auww

Anonymous said...

Blogger kulupSakah said...

terima kaseh kerana minat aku..auww

auww...sedang hangat di perkatakan sekarang..