Thursday, February 17, 2011

apabila "kah kah kah" disekat.

pelik aku dok try nak buka blog tukar tiub tadi tak boleh, ada warning. bila tengok fb, isham maklumkan ada usaha 'hacked' oleh pihak babi untuk bunuh blog tersebut.
kahkahkah!

woiii mangkuk! Kalau berani dan di pihak benar, lawanlah hujah dengan hujah bukan blok blog orang.
bodoh punya puak pengampu penjilat!
apsal?
takut cerita liwat sepoolbaukari diperlekehkan?
memang kes tu lawak tahap babi!
takut cerita anak yatim rogol bibik cun? kan dia dah nafikan dia suci murni!
takut apa lagi?
takut firaun dikata nyanyuk?
memang dia tak nyanyuk cuma dia perlahan2 berubah menjadi mangkuk!

takut apa lagi?
takut bikmama marah?
bikmama kan cun apabila marah? (geli kembang tekak)

jangan halang "kah kah kah!"
nanti tuhan kau jatuh menyembah tanah!

8 comments:

Pena Marhaen said...

kah!!kah!!kah!!puak mangkuk tu semua dah mula takut laa tu..tu pasal blog pun nak sekat dan hacked..apa punya bacul laa!!

mahaza said...

Some readers of this blog have contacted Google because they believe this blog's content is objectionable. In general, Google does not review nor do we endorse the content of this or any blog+

BUILA NAK BUKA INI YANG AKU DAPAT. TAPI AKU CONTINUE NAK TENGOK JUGAK BARU BOLEH BUKAK - TAPI GUNA GOOGLE CHROME. KALAU YANG LAIN TAK PASTI BOLEH ATAU TIDAK

azmie said...

babi tak leh tahan nengok lobang punggung. kah kah kah

Aa said...

Mereka menyangka AMNO akan memerintah hingga kiamat.....tu je.

LibangLibu said...

Tuan blog,

Saya selalu mengikuti blog tuan yg popular ni dan saya ingin sama melebarkan jaringan pembaca.

Kalau tuan tak keberatan, mintak letakkan blog saya dlm blogroll tuan.

t/kaseh

gadisBunga said...

bukak pakai google chrome boleh. :)

salam singgah.

Anonymous said...

aku dok fikir.
ni misti rais anak yatim punya kerja.
sebab tt hentam dia bagai nak rak.
rais rais sama se nogori sembilan pun nak sabotaj ke.
kok ya pun lawanlah blog dengan blog.
barulah dikatakan anak jantan.
wikileaks yang hebat tu pun orang tak hacked.
ni tt yang berjiwa rakyat tu kau usik.

tuyuk said...

cool lah abg kulup! steady