Thursday, May 7, 2009

AWAS! Anda telah melakukan jenayah!

mulai hari ini berhati-hatilah mengeteh atau mengopi atau menyirapbandung di warung2 atau restoran atau di pencaus;
kerana melepak di sana merupakan satu kesalahan yang boleh membawa anda menaiki trak atau black maria atau radio car
dan mungkin berpeluang menginap di lokap hancing!

Raikan hidup!!

12 comments:

Anonymous said...

TULISAN BODOH. TUTUP AJE LE BLOG ANDA. MACAM ORANG TAK SEKOLAH AJE TULISANYA. TAKAT DIPLOMA AJE KOT.

Anonymous said...

Anonymous Anonymous said...

TULISAN BODOH. TUTUP AJE LE BLOG ANDA. MACAM ORANG TAK SEKOLAH AJE TULISANYA. TAKAT DIPLOMA AJE KOT. <---- orang yg tulis ni mmg pukimak

mamai said...

ciss nak komen tak nak bagi tau nama nie sah geng UMNO pengecut nie...

jom kita ngeteh kat jalan pudu....

mente said...

kalau tak beradap tu puak gerombolan laknat ler..kalau kate tulisan orang bodoh... yang anda baca lagi bodoh orangnya..mangkok...blog dia lantakler..ko baca buat apa!!belajar sampai phd pun... tak guna gak kalau..perangai macam haiwan tak ade akai..macam...z(tak payah sebut 1 malaysia tau)tu..huaaaa huaaaa.

Harimau-Menaip said...

"TULISAN BODOH. TUTUP AJE LE BLOG ANDA. MACAM ORANG TAK SEKOLAH AJE TULISANYA. TAKAT DIPLOMA AJE KOT."

Anonymous yang menulis tuisan diatas adalah binatang yang baru membaca blog. Cuma saya tidak pasti beliau adalah golongan non-Mughalazah atau sebaliknya.

Kasihan dia.

Raikan hidup!!!

sEmut said...

kah kah kah. umno pengecut. orang yang belajar sampai phdmasterapelancau tu sume confirm masuk syurga ke?

kah kah kah

lanterajiwa said...

Kalau tulisan bodoh mengapa dibaca??? berkali2 bodoh...

awangliku said...

yang lu p baca tu buat pe.lu la yg bodoh bertingkat tingkat..ikut suka dia la nk tulis ape? ada ke jemput lu suruh baca? bingai punya mamat.tak pueh hati,nk marah2 plak..

apa ajela said...

anony 10:49pm...

lu ni kuat onani ni...setakat berkokok dalam rimba..confirm lu ni geng 'fear of The Dark' kah kah kah

kulupSakah said...

sedara2 jangan marah..
blog ini memang bodoh tetapi keupayaan fikrah bangangnya gagal mencapai piawaian pemahaman sehingga dia gagal mentafsir, mencerna lalu menghayati makna yang terkandung sama ada dari segi surealis atau realismenya.

sila ke blog bangang terlebih dahulu sebelum ditrampilkan anda menaiki maqam 'bodoh' untuk kita sama-sama berdiri dan duduk sama aras..

diploma?master?PHD?
tak guna kalau KANGKUNG
(sila tengok dalam kamus dewan apa itu kangkung dan apa spesisnya)

Panglipulara© said...

salam tuan tanah...

NASKAH TALKIN BUAT PEMUDA umno PERAK

dapatkan disini > http://hardcorekpgpisang.blogspot.com/

daLYaanoon said...

BroKS,

Munim memang boleh minum tp pastikan pakai kemeja T,

"Pemuda BeeNd Hulu Langat"