Monday, May 18, 2009

PM yang bijak dan smart!



HARI INI DALAM SEJARAH,

sebuah parti yang memerintah Malai sei aa selama lebih setengah kurun tak mahu masuk bertanding pilihanraya kecil Dun Penanti..

Tahniah PM baru!

HIDUP GLOKAL MENGGLOKAL!

(jangan membazir wang, pi shopping lagi baguih! baik punye kopek!)

8 comments:

Webmaster said...

Muahahhaha.... UMNO/BN penakot.... TAHNIAH!!!! Anda telah berjaya buktikan diri anda PENAKOT!!!!!

mamai said...

Penat aku menanti....bagus juga dia tak jadi bertanding senang kerja.....aku pun boleh safe cuti

Pak Oncu said...

salam KULUP.....cuba ekau tengok tengok kan politik N9 cikit,,,,,,,, den donga Yamtuan TAK NAK MAD HASSAN JADI MB laie,,,,,, ?

Anonymous said...

kulup..lah..kulup... Memang dasar kulup jambu nuar! pi sunat dulu lah kulup..

kulupSakah said...

anony,
jambu nuar ke, tembikai najib ke, anak ikan rosemah ke..tak peliklah..

cubala bagi hujah sikit apasai tak masuk bertanding di Penanti..ada teloq buatpe? pi bagi makan anjin je..

mamai said...

anoy hang tu patut pie sunat nak komen tak nak letak nama dasar telur tak ada....sama macam BN ada telur baik buat telur rebus lag baik

abgBro said...

toksah masuk bertanding sampai bila2 la ameno oiii...kalu masuk pon kalah, buat aper! membazir wang raktyat jer..:))

cikaro said...

buat telo rebus pun xbolehlaaaa...busuk!!!!!!