Saturday, September 12, 2009

terima kasih tuan dan nyonya!

seniman pyanhabib dan isteri, abdullah jones dan isteri antara pengunjung gerai karnival kami. Oleh kerana mereka miskin hina dan tak mampu membeli baju di gerai kami maka mereka hanya meninjau ambil bau saja. Jangan harap aku nak sedekah! hahaha!

Terima kasih kepada tuan-tuan dan puan-puan kawan-kawan yang menghulurkan sokongan dan simpati melalui blog, facebook mahupun sms dan telefon. Aku rasa beruntung kerana memperolehi sahabat melalui alam maya ini. Nak bariskan nama-nama pun takut ada yang tertinggal.
Yang berkunjung ke gerai seperti seniman Nikbinjidan, blogger "Aku", kartunis Kidol,
Sang Kegelapan. Kak Fatma yang suaminya bekas tahanan ISA, Shahrial (kini walaupun dibebaskan tetapi dihantar ke Indonesia- bebas tapi tetap terpisah) dan anak-anak turut berkunjung. Mereka akan beraya di Indonesia. Tahun lepas PKR Serdang yang diketuai En. Hamidi Hassan dan isterinya Kak Asiah telah mengatur kutipan sumbangan menaja mereka ke Indonesia. Urusan teksi ke KLIA diatur oleh aktivis reformasi saudara Nasir Isa.
Inilah nilai sahabat!
Ustaz Dr.Badrulamin sekeluarga, Zunar dan isteri Alin, kawan2 Gedung Kartun seperti Jonos, sdr Yusoff Bachik yang bersolat hajat. Gedek dan keluarga. Lee Learn Eng yang tak pernah mengira fahaman agama.
Cis! Nak bariskan nama pengomen2 pun ramai, anda tahu siapa anda. Terima kasih beb!

12 comments:

Anonymous said...

Watch and read mohammed T-shirt art from Sweden at,
http://www.mohammedt-shirt.com
Please read in English.

benludin said...

sedekah kat dolah n pyan penyangkut baju jeh..haha

daLyaanoon said...

BRADER,gua tak pernah mintak nak bermember ngan brader. tapi ALlah yang tentukan semua ini. Kalo dah member tapi takde prihatin...Siallan lah itu!

aku said...

gua tingin tgk bro pyanhabib pakai jubah..
hahaha

gedek! said...

May the force be with you

benludin said...

kulup,
aku doakan supaya anak2 deme bertambah sihat. aminn..

sang kegelapan said...

gua pun doakan anak2 bro bertambah sihat...

Pyanhabib said...

gua ada empat-lima helai jubah @ kurta, gua selalu berjubah berkurta oi!

Pyanhabib said...

gua ada empat-lima helai jubah @ kurta, gua selalu berjubah berkurta oi!

fikiranlicin said...

bro mana lokasi gerai lu? gua bolih sapot, gaji baru dapat ni...

~PakKaramu~ said...

Salam lailatul qadar untuk anda

AKUOKU said...

fikiranlicin,

di siar kaki metro plaza kajang lot no 13... satu2nya gerai yg menjual jubah...

sham (isteri kulupsakah)