Wednesday, April 14, 2010

maaf!

atas nasihat APCO dan amaran 48 jam oleh Perkasa - maka tiada entry hari ini.

kahkahkahkahkahakahakahakajahaajakakahakakahaakahakjakahakakahakjakakakakajakakjakkakakakakak
kahakahakahakahakahakahjakajahakajkaas.ksmbbabbaansnamhdsjdshsghabwrsgabamskjkak..

hak hak hak hakahakahakabakahakajakahahajha..

7 comments:

Anonymous said...

Huak huak huak ... ptuihhhhh ...
PRK Hulu Selangor .. Parti kelentong Rakyat telah meletakkan se ekor KATAK untuk menjadi Calun.
" Katak tu menate gapo ?? Menate babi ko ??? Hare jadahh ko ?
IskkkX3 mu ni qoyak ... Katak tu menate hat dok Lompat2 ... ooooooo

Sila lihat entri bulan Feb 2010 kepunyaaan Si bahalol Kepala KULUP yg bnyk berkisar tentang katak2 yg sering lompat2 .. lalu beliau menghambur kata2 kurang elok terhadap katak2 ini.
Biasa lahkan .. manusia haprak .. yg langsung tk ada budi bahasa .. dn didik sebegini rupa.. lebih2 lagi seteru dia...

Pada kesimpulan nya .. maka inilah yg dikatakan PENDIRIAN.. sanggup terima katak jadi calun ... KULUP oh KULUP .. lantak lah kau Labun ..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

no comment hari ni takut

Arif Adil said...

Fakta:
1. Not a member of parliment hanya senator ketika itu
2. Meletak jawatan sebagai Menteri JPM & senator pada 15 Sept 2008
3. Bercerai dari UMNO bukan lompat siap ada status single without party lagi (Lama Edahnya tu)
4. Menyertai KeADILan pada Jun 2009.

KATAK? hmm, fikir-fikirkan.

hg_kasturi said...

Arif Adil said...
Fakta:
1. Not a member of parliment hanya senator ketika itu
2. Meletak jawatan sebagai Menteri JPM & senator pada 15 Sept 2008
3. Bercerai dari UMNO bukan lompat siap ada status single without party lagi (Lama Edahnya tu)
4. Menyertai KeADILan pada Jun 2009.
KATAK? hmm, fikir-fikirkan.

Biasa lah KATAK yg dikatakan durjana dn tidak punya pendiriran.Tunggu masa untuk lompat pada Parti lain yg boleh bersengkongkol dan sealiran dengan nya.
Nafsu tinggi menggila .. kedudukan pangkat dicari .. Apa ada pada senator .. kini YB bakal diganti .. Hasrat dihati telah di penuhi ..
Kini Katak hanya tunggu untuk berbunyi ... oung oung oung ..

hg_kasturi said...

BERITA TERKINI JAM 1600H TV3
Adun Bakar Arang dari PKR istihar KELUAR PARTI dan menjadi ADUN BEBAS dn bukan ADUN BN ... saya ulang sekali lagi .. bukan ADUN BN.

Minta penjelasan dr KULUP ???


kesimpulan: Saya hanya mampu geleng kepala .. kenapa masih ada manusia diluar sana masih belum sedar .. tentang apa yg tersirat dan tersurat sebenarnya ?///

kulupSakah said...

nak keluar keluarlah,
aku pedulik hapa?

.....................

kalau dah bodoh macam engkau, umno kata babi tu tuhan pun kau percaya.

orang mcm kau ni kalau hidup di zaman khalifah yg telah memenjarakan banyak ulama muktabar dunia pun akan kata ulama tu sesat pada waktu itu.

muka bangang!

Anonymous said...

zaid ibrahim lompat ke kena pecat??

orang lompat takkan letak jawatan timbalan menteri, selalu yang lompat yang kena lucut jawatan, yang tak dapat jawatan... yang hidup kempunan, yang sesak tak cukup makan... itu pelompat... pegi nak cari makan carik tuan... dah dasar pelesit, bila tak cukup makan, mula la gigit tuan...

tak payah la nak mohong kata lompat geng sepuluh ekor tu takde upah... orang bodoh yang dibodohkan lima puluh tahun je yang percaya... tu yang setiap kali duk pangkah yang itu je...