Saturday, April 24, 2010

yang pelik di hulu selangor tapi BN (Barua Najib) masih mangkuk bongok!


tiba-tiba ada saluran 5. SPR tak boleh jawab..

(hahaha! Babi Nasional masih tak sedar lagi? pukimak..nak menang main kotor..dasar tak mandi junub)


geng2 3line (pukida) melembucucukhidungkan diri mereka dengan berkubang di depan kampung orang asal untuk lengah2kan orang asal keluar mengundi..
(kalau zaman dulu2 puak2 ni dipanggil - abdi hamba sahaya.
perhatikan muka depa - keruh gelap semacam. nak dakwah camana?

7 comments:

gadis selangor said...

memang dari dlu lagi diorang main kotor

Anonymous said...

Zaman dlu2 tok aku ckp PEKIDA ni ditubuh utk dok jaga org-org alim ulamak dan guru-guru agama.Skg PEKIDA ni dok jaga yahudi UMCO dan garu-garu poket.PEGIDAH dorg ni!!!

Anonymous said...

Utk ahli pekida sila ambil perhatian.
Anda dapat lihat sendiri perkataan2 yg ditulis oleh Kulup Sakah saperti dibawah:



Ini adalah satu penghinaan dari beliau terhadap Pekida Malaysia. Saya akan menghubungi Pekida Malaysia untuk tindakan susulan diatas kenyataan ini. .. Berdasarkan kepada alamat penulis.. kita pasti dapat berjumpa dengan beliau... apakah motif sebenarnya tulisan ini...

Anonymous said...

Utk ahli pekida sila ambil perhatian.
Anda dapat lihat sendiri perkataan2 yg ditulis oleh Kulup Sakah saperti dibawah:
geng2 3line (pukida) melembucucukhidungkan diri mereka dengan berkubang di depan kampung orang asal untuk lengah2kan orang asal keluar mengundi..
(kalau zaman dulu2 puak2 ni dipanggil - abdi hamba sahaya.
perhatikan muka depa - keruh gelap semacam. nak dakwah camana?


Ini adalah satu penghinaan dari beliau terhadap Pekida Malaysia. Saya akan menghubungi Pekida Malaysia untuk tindakan susulan diatas kenyataan ini. .. Berdasarkan kepada alamat penulis.. kita pasti dapat berjumpa dengan beliau... apakah motif sebenarnya tulisan ini...

hg_kasturi said...

Inilah dasar orang yg berani di belakang tapi takut berhadapan.
Kenapa pada hari kejadian ..Kulup Sakah tidak berani menegur secara Face 2 Face ? Tunjuklah anak jantan.

Anonymous said...

gua pecaya geng2 central market mcm abang ni lg otai....
xyahla nk ugut2....
buat penat je...
hahhahahahha

tengkujoh said...

ala letak jek tikus kasturi ....mengcorotlah die dlm lobang taik