Sunday, June 21, 2009

menuju jalan mustaqim!

sayang...
jalan menuju kesempurnaan dan kesejahteraan tidak selurus begini!

bentong-lurah bilut-raub-k.lipis
21 jun 2009
10.30 pagi

9 comments:

gedek! said...

Bro! Gambar entri ni teringatkan aku poster cerita "Dari Jemapoh Ke Manchester " Kah kah kah!
MANCHESTEEE!

wakaradesign said...

bro ks,
aku suka tengok gambag ni.
nampak macam dok berjalan je.
hehe..

kulupSakah said...

gedek,
manchesteeeeeeeeeeeeeee!!!

wakaradesign,
nak snap pun gigil..jalan lurus tapi melantun2..

PEMUDA PAS KEMAHANG 1 said...

Untuk mereka yang merajai Kerajaan Perpaduan, cuba lihat bagaimana Umno layan PAS sebelum kalian terus suarakan idea karut kalian itu. click atau copy&paste link ni:

http://pemudakemehe1.blogspot.com/2009/06/cara-orang-umno-layan-ahli-pas-video.html

kalau macam ini la cara Umno layan PAS, tobat kami taknak idea Kerajaan Perpaduan diteruskan.

AnakSemuaBangsa said...

jalan yg lurus tapi melantun2 bak
dek rasuah..yg peliknya sempadan raub sahaja, masuk area bentong ok la skit..

teruskan perjuangan mu bekas vokey bentong..masihkah kau ingat warden Asum???

abah aman said...

Salam KulupSakah,
Maaflah! Baru jumpa jalan yang lurus untuk ke sini!

kulupSakah said...

anaksemuabangsa,
opocot? cikgu gua ke ni? selamat pagi cikgu!
perjuangan tetap diteruskan!!

abahaman,
selamat berjalan lurus, biar kerastangan jangan keras kepala (keras hati ok lagi kot?)

aku said...

biarlah jalan sebengkok highway karak,semahal tol gombak..

..itulah jalannya.

hai said...

Jalan memang lurus tapi bumping giler!dah lamanya tak ikut jalan lagi satu yang rasa macam kat track,layan stering!!