Friday, June 5, 2009

perhatiaann!!!

9 comments:

BROTHER said...

SYABAS DAN TAHNIAH BUAT KS DAN KENKAWAN KERANA BEJAYA MENGANJURKAN PROGRAM TERSEBUT....SAYA SEDIA MENYUMBANG TENAGA JIKA PIHAK KS MEMERLUKAN...CUMA SAYA CADANGKAN KALO BOLEH IKLAN TU MESTI MENYELURUH...BRU KENKAWAN LAIN DAPAT BAGI SMABUTAN.....

ANDA MEMANG KREATIF DAN HEBATTTTT

kulupSakah said...

ya! iklan akan menyeluruh, ni baru bunga dulu..kalu nak sumbang tenaga gi ke blog cakaprakyat bawah tajuk carta organisasi dan hubungi nombor telefon yg tertera di situ. TQ

daLyaanoon said...

bro nak join!

saya tolong iklan bleh?

akira8047 said...

salam bro,

aku copy tuk iklan kat kedai kopi.

harap2 ko tak marah...

kah kah kahhhh.....

iklan kasi percuma, mana ko boleh marah....

teruskan perjuangan...

BROTHER said...

tahniah pada kenkawan yg sanggup mempromosikan pag dari Kulup dan kenkawan di Cerita Rakyat...lu tengok lup gua ckp je dah ada kenkawan kita yg lain nak bantu....dan gua yakin lu org punya pgm memang boleh letup lebih hebat dari BON C4+JIB=ANTUYA...KUANG..KUANG...KUANG

alang said...

Bro. aku tak boleh g sebab ada kenduri member baik ahad ni. Nak balik kg malam ni. Apapun aku tolong iklankan dekat blog aku. Sedikit sebanyak harap dapat membantu industri muzik `kita`

kulupSakah said...

alang,
cuba tengok betul2 tarikh tu..haiyaa! sebulan lagii laaa!!

BROTHER said...

lu ni betul2 la...org lain yg nak kawin lu kalut apa hal...sampaikan date pgm pun lu tak perasan....harap2 lu boleh joint pgm tu...gua suruh kulup bagi satu bunga lekat kat baju lu k...

aku said...

bro,
gua jaga parking dah la...