Saturday, January 3, 2009

KEMASKINI: Kosmo tipu?



ni keratan gambar dalam HARAKAH 5-8 Jan (8-11 Muharam) Demonstrasi anti israel di Masjid Negara. Perhatikan kawan aku lelaki yang memegang kertas putih bertulis WE UNITE FOR PALESTINE..

Dalam Kosmo ada berita demonstrasi anjuran Umno di Kedutaan Palestin tapi gambar di Masjid Negara mereka gunakan seperti yang aku tunjukkan pada entry sebelum ni..lihat gambar kawan aku tu diambil dari sudut berlainan..Mana gambar di kedutaan tu? Tak best kot sebab takde bakar bendera israel..ek elehh..sepanduk (bunting) yang dipegang pun bunting yang sama..

4 comments:

ckcounterpunch said...

kalu, dulu2, kosmo atau msm blh klentong, orang tak tau. tu dulu, dulu lain skrg lain. tp dr appa diorang buat, bro, nampaknya diorang masih dlm zaman kegelapan.....

kulatlapok said...

salam Bro:
Nampaknya ko betul2 anti n KOSMO...
Bro, setahu aku KOSMO ni anak kepada UTUSAN MELOYA..

kulupSakah said...

aku anti suratkhabar melayu besar dan anak2nya.

Anonymous said...

betul bro...aku dari 1998 lagi dah campak ketepi akhbar Melayu dan anak anaknya.

dahla banyak menipu kemudian asyik dok cerita hal skandal...gossip tak habis habis.

aku ambik akhbar buruk kat opis bawak balik rumah...nak alas kandang arnab dengan alas siang ikan dan ayam...

tu jer tahap layak akhbar Melayu...memalukan nama Melayu jer...tahap gaban tur punya akhbar.

Jonn