Friday, January 9, 2009

Pulau USA Kutuk Israel (P.U.K.I!!)

(gambar2 sekitar demonstrasi di hadapan kedutaan U.S Jumaat lalu boleh dilihat di:-
perisik-rakyat.com
sepanjang jalan kenangan



Saudaraku Palestin,

aku sedih kerana tak berdaya membantumu dengan tanganku,

cuma sekadar mampu berkata kepada Amerika dan Israel.....


"PUKIMAK KAU ISRAEL!! PUKIMAK LU USA!!!

PUKIMAKPUKIMAKPUKIMAKPUKIMAK!!!

5 comments:

daLyaanoon said...

Setan Israel,Amerika Laknat!

S.I.A.L!!!

Harimau-Menaip said...

Dasyat hang...diorang ada mak ke?

Isa said...

Bro,

Aku tak mau kata apa lagi pasai Yahudi ni, sakit hati.... mencengkam rasannya, sebab tak bleh nak buat apa2 untuk lanyak diorang tu...
___________________________________

Aku baru terbaca dalam blog bang mat berkenaan CYS, dan cuba nak contact hang tapi takda akses, hang email kat aku zergdukes@gmail.com

TQ

Isa said...

Bro,

Aku tak mau kata apa lagi pasai Yahudi ni, sakit hati.... mencengkam rasannya, sebab tak bleh nak buat apa2 untuk lanyak diorang tu...
___________________________________

Aku baru terbaca dalam blog bang mat berkenaan CYS, dan cuba nak contact hang tapi takda akses, hang email kat aku zergdukes@gmail.com

TQ

kulupSakah said...

isa,
emel kat kulupsakah@yahoo.com dulu...atau kau mintak kat msk ke perisik rakyat ke nmbr aku,