Tuesday, December 9, 2008

WOII!! SEGERA!! ANDA MUNGKIN DIPERLUKANNN!!

BUKIT ANTARABANGSA HARI INI!! SEGERAA!!

1- Adakah anda doktor pakar darah tinggi? Sila ke sana dan rawat OKB Tumiran Kasdi..darahnya dah sampai tahap 1000/956..

2- Anda lawyer yang tengah takde job? CEPATT!! sebab ada di antara mereka memerlukan khidmat guaman anda untuk mendakwa Tuhan selepas penyiasatan punca kejadian selesai..

3-Guru matapelajaran Sivik diminta mengadakan kelas tambahan dengan segera. Tajuk pertama mestilah "MARI BERTERIMA KASIH". Hubungi ketua darjah Wak Tumiran..

4- Anda mencari rumah sewa? Di sini ada banyak dan murah! RM 100 sebulan..

5- Pendatang Myanmar, Bangladesh, Indonesia dan Nepal diminta tolong mengangkat rumah-rumah sekali sebab RELA asyik makan biskut je.. mereka dah tak RELA melihat babi memakan makanan yang tak terusik!!

MAAF! Air mataku tak dapat menahan tawa melihat SEGELINTIR pelawak Antarabangsa..sesungguhnya aku simpati kepada mereka..
bertempur dengan mahkamah, polis, FRU menjadikan Azmin matang dan tenang menghadapi tungau jawa sekecil tumiran.SYABAS!

dalam tranungkite online ada link mamat yang sama diinterview bernama..BABEYY!!

13 comments:

kulatlapok said...

salam Tuan Labun:

Apa yang tersirat dikapala ko memang sama dengan aku dah.. aku tengok memang nak buat pasal ini cerita.. bukan main marah lagi mamat tu.. apa dia ingat dia sorang jke yang kita nak angkurt keluar... penduduk situ je dah hampir ribu.. sabarlah mamat oii.. kalau tak percaya pada diaorang tu.. lu angkatlah sendiri... masa ko senang ko tak cakap pulak mcam ni. kita semua faham mamat tu dalam keadaan susah dilanda musibah, cuba ko tengok isu kg barembang dua tahun dulu, ada ko hulurkan bantuan..??? hampehhhh..

sya said...

dia ni memang tak reti bersyukur,tuhan bagi peluang hidup pun dah kira nasib baik..dia ingat semua yang kat situ balaci dia kot...lepas ni suruh semua yang buat saman tu email kat tuhan,sya rasa tuhan akan bayar cash punya...melayu bodoh dan tak sedar diri namanya...!!!

Anonymous said...

ape punye jawa..buat malu org jawa jer...tak tertimbus pn dah bagus sgt..taktau bersyukur..sikit2 ungkit pasal bayar cukai mahal..nak murah duk kampung la bodo..

~PakKaramu~ said...

Salam he,he, he

Teman nak pegi ke tempat mike kat Kajang tu, nampaknya ada yang teman pekenan

Isshhh! mike ni bile ke nak besunatnye, takkan dah beso begini masih lulup lagi, isshhh! malu pulak teman nak menyebut nye!

Jangan marah ha!

kulupSakah said...

ape nak buat pak karamu! udoh name oghang peghak gitu..kulup mengulup ni biase..panjang mat saleh, pandak husein, tu semua name suku sakat teman..melayu jati katenye..

Pendidikan said...

Salam Labun,
Syarat-syarat nak mohon kerja tu macamana.
Mangsa-mangsa tu masih ada yang gheti bersyukur dan menghargai.

kulupSakah said...

Dr. wahab,
memang ada yang baik, tapi kalau nak apply boleh hubungi tungau jawa tu sebab dia ketua kelas 5 hijau (yang paling bengap..bengap takpe sombong lak)

Azyyati said...

Ish ish ish kesiannya mamat tu! Kesiannya! KESIAN!!!!

kulupSakah said...

tawaran masih dibuka!

salahuddin said...

bila org marah2 mcm tu eloknya bagi ja kerusi suruh dia duduk.. biaq dia cakap sepuas hati dia.. paling lama 2 minit ja dia akan bising.. tu la.. time senang lenang belagak sombong.. la ni time susah, merayu mengalahkan pelacur tua lagi.. buat malu anak2 ja..

puteh yah binti kulupsakah said...

nasib baik Azmin, bukan bapak aku..kalu tak mampus mamat tu

raja ling binti cik halus said...

kalau bapak aku ditarahnya kepala mamat tu.

Anonymous said...

Beginilah keadaan negara kita bila ditimpa bencana. Saya teringat semasa kejadian Highland Tower jatuh dulu. TPM (pada masa tu Anwar Ibrahim) menyelaraskan semua gerakan menyelamat dan mencari mangsa tertimbus.
Tapi pada kali ini TPM tak memainkan peranan mereka. Akhirnya semua jadi kelam kabut.