Monday, September 1, 2008

hah? dia pun lompat ke PR gak?

melihat senarai YB BN yang nak lompat ke PR aku terkejut...

Dia tu pun nak lompat jugak?..
ahlan wa sahlan!
asal jangan buat perangai lama...tapi dia ni takdelah kes teruk!

lap airliurmu dan pakai jaket keselamatan segera.
bapa seorang artis..
sang Yb yang nampaknua lantang dulu..pun nak ikut..
Ayuh!!.siap sedia untuk lompat!!


(mat sumpah kena pikir idea baru..nak lompat atau nak lipat)

3 comments:

matcomot said...

buat semua

selamat menyambut ulang tahun gerakan reformasi yang ke 10. ( 20998-200908 )

zainal abidin said...

Kulup sakah,
biaq laa dia nak cross over at least boleh tolong saudara anwar seimbangkan komposisi antara melayu dan bukan melayu,nanti jadi 13 mei pulak setuju tak salam..

kulupSakah said...

betul tu sbb tu aku alu2kan depa!

cuma kdg2 kite pun dok terikut2 rentak Umno...takut ketuanan Melayu terhakis sampai jadi mcm 13Mei..

selama ni 50 tahun dah habis tanah org Melayu dijual..sapa yg perintah? 1 saat pun PR tak pernah perintah Msia!