Monday, August 3, 2009

Aku dan geng-geng! (Untuk Sebuah Perjuangan)

Satu artikel tentang show di Selangor Musical Extravaganza akan menyusul selepas ini..Sebelum itu disiarkan gambar2 aktiviti aku, keluarga dan rakan2 2-3 bulan kebelakangan ini. Sibuk!

Untuk kawan yang selalu berjumpa di jalanan, senyum dan berjabat tangan..Teoh Beng Hock mati misteri selepas disoalsiasat SPeRMa..


Annisa anak aku turun berdemo, trak polis pun dia tak heran..
di kantor konco Zunar, kami sedang usahakan sebuah sejarah. Nantikannya!



Aku sepentas dengan Ir Nizar, ikon baru simbol perpaduan!


MEOR dan BLACK kami ajak menyanyi di pentas ceramah. Khalayak bersorak!

Aku tengah membelasah!



Nik, Pn Sham, Aku, Meor, Airmas, Fared Ayam dan gengnya belasah lagu ISA kat Shah Alam selepas berdemo siangnya..







10 comments:

mamai said...

apa pun mmg lu and the geng memang best malam tu cuma terkilan sebab aku tak dapat joint dari mula....gara-gara salah tempat terjebak kat laman budaya...

hope lepas nie adalah lagi event cam tu santai...

Anonymous said...

Apa bezanya antara Mat Rempit dengan Mat Demo.

1- Kedua duanya mengunakan jalanraya untuk tunjuk handal
2- Kedua duanya menyusahkan orang ramai
3- Kedua duanya di terajui oleh orang Melayu
3- Kedua duanya akan di tangkap dan di kejar Polis

Syabas orang Melayu

Gerakan anti Liwat

rajauda said...

anon,

kau tu duduklah dlm kotak kau. jgn kluar2. bangang tak boleh diajar...
yg susah umno bukan org ramai!

kulupSakah said...

mamai,
mana satu lu? tunjuklah muka..malam tu kami sembang sampai pagi 3pg..blogger ISA- ikutsukaaku ada, Nik ramai..
pastu aku naik Quality Hotel anak aku sesak nafas terus aku drive sampai spital serdang, dlm keta tengok dia ok je aku tidur kat rumah (isteri ddn anak lg sorang kat hotel)
bangun pagi2 pastikan anak aku tak serius, bagi dia nebuliser dan pi klinik amik obat pastu drive semula ke hotel.
pehh!!

Isa said...

Salam Bro,

Lepas lu dapat call tu, lu salam... aku ingat lu naik tidor... kenapa tak bagitau lu ada emergency....

Lu memang tak patut bro.... at least aku, eddie, nik ada masa tu... boleh bantu apa yang patut....

mamai said...

hajat hati nak juga lepak ngan kau ornag semua bro, tapi tengok lu orang semua sibuk. lagi pun segan ler aku orang kecil ajer...itu pun dah cukup happy dapat tengok lu orang semua performa and tang sangka dapat juga borangdengan AJ.

so anak mcm mana dah okay ker hope semua baik dah...tak sabar nak tunggu next event

Anonymous said...

Bravo!!!!..inilah hasil didikan UMNO selama lebih setengah abad... teruskan aktiviti anda dan yng segerombolan dgnnya ..hancurkan minda anak Melayu..pengaruhi mereka ,ngan cara anda semua...melalak kuat2..tanam semangat benci-membenci..kurang ajar,samseng taik minyak,demo sana-sini....TAHNIAH...

LeeSlimShady said...

Brader Pendi,hai kumpulan dendang anak tu yang paling best aku rasa apa yang kau manage kan....aku harap supaya dapat borak ngan kau lagi sampai lewat pagi bersama nik.............jumpa hari ahad di tempat yang sama kita berjumpa di kala kumpulan dendang anak menyanyikan lagi ya...maujud ilallah....

bye

http://www.pejuangpro-demokrasi.blogspot.com/

abgBro said...

polis di upah oleh umno...bedil ikut suka aku!!

mountdweller said...

Salam.

Tahniah saudara dan keluarga!