Monday, August 10, 2009

bodohbengapbebal!

kepada bebudak Melayu yang takde kerje dan nak berhimpun melaungkan Anwar pengkhianat ingatlah pesan mufti dan tokoh agama anda- HARAM! (MACAM GAMBAR ATAS)
ATAU
kata pecacai Raja Nong "ia merosakkan ekonomi.."

berhentilah jadi PENJILAT PARTI MELAYU BONGOK ..
Tuan kamu kaya kamu anjing penuh kayap!

15 comments:

BUJANG SUSAH said...

Dia melayu jer kot tp x islam..

benludin said...

rokok tk berasap..lighter hilang ke?

sEmut said...

woi jom buat himpunan counter attack budak budak tu. amacam?

bab mufti lidah-tebal-harihari-jilat tu pegi jahanamlah!

Panglipulara© said...

kahak ptui...gua lagi percaya RajaGopal tauke daun pisang manong yg tak berkerabat tu daripada raja nongchai dan kerabat2nya yg berdolat...

CUPING MERAH said...

ni perhimpunan anjuran sapa lak ni?

kita tunggu beruk-beruk dijalanan berkumpul,,

dasar umngok..

armouris said...

info tentang rokok kat sini - 11 Sebab Berhenti Merokok

abgBro said...

bro itu dewa baru kat batu sudah kasi restu sama itu perhimpunan para gampang semelaya...

mountdweller said...

Tak bagi "upah" kot?

lempentalam said...

Lup apasal malu-malu je masuk TV 3.Aku suka yg tengah tu, nama tak ingat.

Harimau-Menaip said...

Bro.,

Lu memang gila lah bro.

Kontroversi gambar lu tu...walaupun takde asap.

mudz said...

Salam KS
Aku dah 33 hari hidup tanpa rokok...bila lagi nak berhenti merokok yop..

Tu Melayu apa nak jadi....sape pengkhianat...UMNO pengkhianat ..tu Melayu memang Bodoh....

alang said...

Bro, diorang pergi dapat upah bro. Klau tk duit dpt makanan pree. Zaman skrang hidup utk makan. Bukan makan utk hidup. Org dah tak kenal mana baik buruk. Asalkan `kenyang`. try g pasar malam bawak hati budi, kita boleh beli apa?hehe.

zulmin said...

kalau dikatakan pengkianat agama lagi best giler...gua ingat firaun pon tabik wuhahahaha...

kulupSakah said...

lempentalam,
aku bukan malu2 kat tv semalam tapi tak mahu overshadow kwn2 aku pelukis sepenuh masa ..aku part timer je,,yang tengah tu nama dia SHEM dan yg rendah tu ART..depa dari PEKOMIK

kpd kwn2 yg perasan rokok tu takde api, itu adalah sebahagian dari misteri gambar tu yg perlu ditafsirkan

Anonymous said...

Apa mau cerita!!!..lu orang serupa saja mmmaa...senang kasi hentam sama sendiri!!!lu orang semua manyak bodoh....he!! he!! he!!