Friday, February 13, 2009

kemaskini: CIS BEDEBAH! KAMU BIADAB!! - Sultan Selangor kucup Beruk ?

err...maaf patik biadab Tuanku..kenapa nama keris tu Keris Beruk Berayun? maafkan patik tuanku, nak tanya je...

Ampunkan patik CAPAL yang hina kerana biadab tuanku! Biadapkah patik Tuanku? Apa beza patik dengan yang di bawah ni tuanku?

ulang tayang keratan akhbar lama2 yang melingkupkan kekebalan Raja2 dan menegakkan kebebalan...

sapa biadab tuanku?


depa suruh siasat kalau2 ada Raja2 kowtim projek dengan tauke2 cina, Tuanku..cuba besarkan gambar ni tuanku..kalau tak percaya pergi Arkib Negara tuanku cari paper ni tuanku...




tuanku pernah tengok memorandum di bawah tak? carilah tuanku yek? Patik pun pinjam kat otai pencinta sejarah, dia kerabat juga Tuanku, tapi digulingkan British sebab Datuk Nenek dia melawan British lalu Selangor diperintah keturunan yang lain yang tunduk dengan British Tuanku,




Patik tak bermaksud biadab Tuanku, ampunkanlah patik ye?

...Patik memang biadap dengan Tuhan Tuanku, pagi tadi azan Subuh yang muazin laungkan "sembahyang itu lebih baik dari tidur" tapi patik bangun lambat Tuanku..biadab patik dengan Tuhan...Isyak semalam pun patik lengah2kan Tuanku....

Biadabnya patik ni...




20 comments:

Anonymous said...

sultan tension sebab takde bini..laa kenape tak kawin sultan? tua2 Pak lah pun nikah lagi, larat lagi..bukan ape..sapalah lelaki tanpa isteri..cacamerba otak!tapi tuanku okey ye?suruh lah MB khalid carikan calon isteri..

Anonymous said...

u ni tul2 rajin..ckp dgn bukti..caya sama lu..

kulupSakah said...

ada sesapa tau pasaipa keris yg baginda kucup tu bernama BERUK BERAYUN?

kapal selam singh said...

dey kici, ada orang kata ini sultan kawan sama itu artis wanita tinggi benggali..ada betulka?

Nevada said...

dgr kata kavita kaur...betul ke? mengapa sultan2 kita minat betul kat perempuan bukan melayu? mungkin nak mengembangkan DNA melayu kut??

aku said...

salam LKS..

kalau sultan ada KERIS BERUK BERAYUN..
aku ada parang kontot mangkuk ayun.. hehehe

Pyanhabib said...

kulup, kulup!

Pyanhabib said...

nanti postingkan (taruk gambar banting) kes sultan terengganu/ agong di `natang' kan. siapa biadap/kurang ajar dengan sultan? gerombolan united punya hal, kes senyap gitu je.

maun said...

Memang kelakar ko KS, geliga otak ko belalang.tak der ke name lain...mangkuk berayun lagi sedap..beruk berayun sebab nampak cool kot.

Anonymous said...

KURANG AJR KORANG SUME!!!X SDR DIRI!!

ummu asiah said...

dulu kita semua baik2 tak lawan pun raja dan sultan..kesalahan mereka semua tak la dibisingkan dan didedahkan sprt sekarang..tapi apa nak buat mereka juga yg membuka ruang dan jalan hingga mengorek2 lubang tahi mereka..

memang caya lah..KS ni..berani giller...

dedah lagi sekali dgn bukti2!!!..

mmg geram sgt ni..almaklumlah bila sultan selangor kata org yang pi demo tu biadab...ciss!!!

who cares who they are..ALLAH is the Greatest!!!!

raja uda said...

ye anonymous,
kami tak sedar diri, kami tertidur macam ashabulkahfi..bila terjaga kami dapati suratkhabar dulu2 penuh dgn penghinaan terhadap raja2 oleh umno

Anonymous said...

Kulup Sakah,
Sebelum ini UMNO yang mencetuskan isu penderhakaan terhadap sultan tapi bila keadaan sudah menjadi panas, dia muncul semula berpura-pura sebagai penyelamat kedaulatan raja-raja melayu.

Cara lama....kerana ahli fikirnya orang lama.

cree said...

Dizaman dulu,siapa kuat dialah raja.Nak buat macamana nenek moyang kita semua tak gedebe dan kalau ada bela hantu raya pun yang low class saja.Kalau tak mungkin salah sorang raja kat Malaya ni adalah aku.

cicit kulup sakah said...

bro..
xde ke new post?
dah dua hari cite ni
saje je..
gua tiap2 mlm seblm tido mesti tgk blog lu
pagi pn sama..bgn2 je tgk kot2 ade update story
gua berminat nk jd mcm lu tp gua xpandai lah nk menulis blog ni...

Aku oku! said...

cicit kulup sakah,

lu tak mau masuk gua punya blog ke?. gua cicit menantu kulup sakah.

Anonymous said...

dosa fitnah lebih besar dari membunuh....
kalau betul apa yg korang kata xpe.tp kalau x terima la seksaan nye di akhirat...
pakai alim xsemestinye alim..
Sedarla, dunia da akhir zaman...

Anonymous said...

apa yg saya tahu, kenapa namanya begitu sbb dikatakan asal besi keris tersebut dijumpai di kws makam yg sedia maklum mmg banyak beruk. ada cerita lagi tapi RAHSIA...cuma dikatakan oleh kerabat keris ni adalah warisan turun temurun dan telah banyak membunuh....Allahhualam

Resume Writing said...

CV Writing Services:I just love the way you effort. Thanks for giving out this great and interesting stuff. Wonderful post! I really enjoyed that.

Term Papers Writing Services said...

Great effort, really enjoyed the post, so simple and beautiful. Keep it up and keep posting.
Term Papers Writing Services