Wednesday, February 25, 2009

SAH!Pak Lah surrender dan Najib ambil alih!

aku dapat signal dari sumber terdekat dengan Pak Lah (spy yang menyamar jadi tikus mondok almari macam cerita Musang berjanggut) bahawa konpom PAK LAH surrender dan nak turun dari kerusi mengantuknya...beberapa majlis perpisahan sedang diaturkan selepas pulang dari Europe nanti..hihi!!




it's Najib time! beberapa perkara akan Najib lakukan apabila naik nanti:-



1- gaji kakitangan awam naik dan kebajikan dipertingkat

2- seperti madey yg pernah tukar rentak Negaraku yg dibencinya itu kepada rentak march (Madey marah juga sebab lagu tu ciplak Mamoola Moon- baca buku Madey Mamak Dilemma) Najib dijangka tukar lagu kebangsaan yg disadur dari lagu pop mongolia

3-rakyat miskin dan kroni dibela serentak

4- geng2 pahang seperti jay jarjis dan maznah akan naik

5- madey dan berahim masuk pekembar

TAPI..MASALAHNYA najib tak naik sebab yang akan jadi PM:

ROSMAH..

7 comments:

daLyaanoon said...

betapa kuatnya suami Najib

Isa said...

Kalau macam tu Rosmah atas Najib bawah la... sambil nyanyi lagu Kuda Hitam aduh...Kuda Hitam...

JACK the snake said...

lagu kuda hitam ok jangan lagu embi itam

~PakKaramu~ said...

Salam,

Najib sudah pasti ganti Pak Lah dan pada 17 mac di adakan majlis makan malam iaitu makan perpisahan

ummu asiah said...

ishhh..patutla tol naik..harga brg semua naik..kadar dividen semua turun...

ishh...tak cukup duit suami najib nak keraskan rambut dia agaknya...

memang geram giller ni....kalau kat palestin ka..afghanistan ka..boleh juga cari pengebom berani mati...kat malaysia tak sampai tahap tu lagi...tapi tangan ni memang dok ghasa gatai nak pi tenyeh muka suami najib tu...

isshhhh...tak tahan maghah betoi ni...

Ya Allah bantulah kami bongkarkan lagi kejahatan UMNO BN ni...selamatkanlah kami....

Anonymous said...

kalo mcm tu
PM Msia ke6 :Datuk Seri Rosmah Mansor
Rosmah lantik Najib jd TPM.

rembulan kayangan said...

Najib mesti naik laaa..

dia naik rosmah...kah kah kah