Wednesday, February 18, 2009

DUN PERAK BAKAL BUBAR...90% sahih!

kriiiiiiinnnnngggg!!pakai baju kancinglah suasa! (ringtone matsaman kati)

MSK : Hello?ape?iye ke? ok..confirm!roger n out!
kulup : Ape kehenye bang mat?..uhuk! (terbatuk lemas asap rokok perisik rakyat)
MSK : Sumber kite mengkhaborkan Jelapang dan Nasa semput perut dan nak resign!
Dun Perak 90% bubar!
perisik: fuh! cekap spy mat comot cari info ye?
MSK : Isy! bukan mat comot..dia tak bole harap! tahape yang dibuatnya kat Melaka tah..suruh
nyiasat dia lesap..jangan disorok hantu kopek udoh!

sya-reformis : ye benor! ni sms terkini dari spy kite yang menyorok balik tiang lampu istana
kinta!..delegasi umno sedang atur pertemuan dengan raja nazrin di KL untuk
cadang bubar dun..

perisik rakyat : aik? depa pulak beria nak bubar?
MSK : OOHH..SIMPLE je! 2 orang resign akan meruntuhkan kerajaan BN yang
memang haram..
I.S.A : haram jadah!!
MSK : Sabor yeop ! daripada malu tumbang baik depa sarankan bubar dun!
kulupsakah : lagipun zambry dan exco digantung speaker!
perisik rakyat : tulah kebodohan depa yang terlupa speaker masih ade kuase!

sejak bila depa cerdik?hahahaga!!

sya-reformis : bang matt!! ummi hani sms, ajak ke rumah pak karamu, pekena lakse!!

yahooooooooooooo!!!

kami menuliskan perkataan "yahoo!" di tiang jambatan sayong sebelum masuk ke dalam toyota estima MSK..

12 comments:

Anonymous said...

Bermimpi disiang hari....setelah gila talak

mountdweller said...

Kim salam kat Pak Karamu!

Anonymous said...

Wah suka beno orang DAP . Kalau pilihanraya lagi, Nizar tak ada peluang nak jadi MB, jawabnya orang DAP terpaksa cari calun Kuda Melayu. Agak-agak Kulup Sakah tentu layak jadi calun, maklum lah masih berkulup.

Pengasas said...

Salam LKS,
Manjung mari kata: "Seorang perompak dan 6 penyamun". Kena gantung tanpa tali.
Kesian, kesian.

kulupSakah said...

anonymous,
apalak sakit hati pasai nama aku tu..aku pun tak terguris!

hihi! kalau pa yang aku cakap ni betul, panggil aku nostradamus!

blog ni akan bertukar nama LABUN KULUP NOSTRADAMUS..
husy..macam sedap je bunyinya!

IndukYati said...

Salam Semua

Semoga berita ini akan menjadi realiti...bukan fantasi..aramakk..lagu rock leleh crossfire lah..
Sejak bila puak Um No nie cerdik...?bukannyer cerdik boleh diikut...tapi bodoh takleh diajar...
Kalu bab nak merosakkan mcm tikus repair labu bolehlah...teman tak syiurlah dengan Um No nie...

ckcounterpunch said...

ni perang segala perang yg paling hebat zaman ni. arap dapat pulang pd waktu pilihanraya....

Isa said...

Salam Bro,

Ha..ha..ha.. aku nak tumpang Estima MSK..., Tinggal 1% je lagi bro.., tunggu le esok lusa ...

donmny said...

TUAN/PUAN/CIK

Blog ini telah di'link'kan ke blog saya bagi perkongsian maklumat. Harap tak keberatan. T kasih

daLyaanoon said...

menanti 10% lagi!

ZAMAN said...

atee kalo bubar dun boleh ke menang puak umno tu, kate nak jimat tak mahu pilihan raye, lepas kan le aje kat PR idak gitu lebai kulup....

Anonymous said...

org umno memang pengecut xde telo.. bacul..merompak harta rakyat, rogol, seks dan letupkan anak dara org., ugut rasuah..tulah keje dia.. nak sokongan laung ketuanan melayu..pegi mati la ketunanan melayu..pegi matila melayu corrupt..
kerajaan be end @ bribe nasional memang corrupt dan ahli2 nya gila makan duit haram..