Wednesday, February 25, 2009

siapa lucah? PRK atau anak ketua SPRM?

PRK bukit gantang,bukit selambau
terbaru batang ai sarawak..

2 bukit 1 batang..
batang ai pulak tu

7 comments:

kamal said...

kenapa seminggu ni asyik cerita batang je...hahahaha...sesekali kena buat kelakar juga macam KISAH ANAK DAN BAPAK ni

Ada kisah seorang anak yang diberi peluang untuk belajar di Amerika untuk dapatkan degree, tapi selepas 15 tahun, x pernah lulus, akhirnya bapak dia dah x sanggup lagi tanggung beban wang untuk anaknya itu, terpaksalah dia bawak balik ke Malaysia.

Sepanjang perjalanan dari airport ke rumah, bapaknya diam aje (marah la tu).

Si anak dah rasa x best, so dia pun cari la idea untuk berbual & tunjuk pada bapak dia yang dia kat Amerika ada gain something la dgn pekembangan teknologi. So dia ckp dgn bapak dia:

Anak: Bapak tau x, kat Amerika sekarang teknologi dah maju giler. Sekarang nak buat sosej x payah nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam machine, dah jadi sosej....

Bapak: Itu teknologi dah lapuk. Kat Malaysia lagi advance. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dah keluar lembu sekor... menyusahkan plak tu...

KITA LUPA KAN SEKEJAP CERITA POLITIK....HAHAHAHAHAHA

SIAPA YANG TAK GELAK ......ADA SOMETHING WRONG LA TU......

raja uda said...

ha, ha, ha, ha memang kelakar gile.

pemandu teksi said...

kah kah kah...!!
2 bukit 1 batang..
suratan atau kebetulan.?
BN nak bukit ke nak batang? PR pulak yg mana 1 pilihan hati? Bukit atau Batang???

Pak Oncu said...

aku satu batang dan bini aku 4 bukit,,, sebab aku ado 2 bini ha ha ha ha ha ,,,,,,,,,,,

maun said...

Satu bukit bagi PKR, Satu bukit bagi PAS, yang Batang bagi kat UMNO, DAP tumpang tengok je sambil telan air liur dan jenguk SPeRMa takut-takut buat hal.

kulupSakah said...

SPeRMa terpancut ke lembu terghairah mendengar toyol beli rumah di mekah..

daLyaanoon said...

hehehe:)
seukalah tu anak Com SPeRMa!