Tuesday, February 3, 2009

TEMPAT PERSEMBUNYIAN MEREKA TERBONGKAR!

Agak terkejut pagi tadi apabila mendapat telefon dari seseorang yang bersungut kerana tempat persembunyiannya yang sempit semakin padat dan melemaskan..

Osama Laden mengeluh komplen pada aku sebab lobang gua Tora Boranya dirampas oleh Bala,Ayah Pin, Saifulliwat dan 2 Adun PKR sehingga dia terpaksa tidur di luar gua menyebabkan keselamatannya terjejas...

Osama juga khuatir kerana dia seringkali terlihat satu lembaga gedebab wanita dengan muka berkilat akan datang menemui mamat2 tersebut..Hantu Kopek itu sering mengugutnya agar lompat segera ke lobang parti RASUAH agar kerajaan baru dapat disetubuhkan di Mongolia..

akhir kata Osama pesan, JANGAN MAKAN UMNO!!

9 comments:

BIAQPILA ® said...

Ada tempat kosong lagi ke kat dalam gua tora borak tu beb? Aku nak tumpang sekaki..teringin sgt nak tengok kopek hantu tu..

ZiZi said...

Jangan makan umno ye bang?

O sama.

Tempat persembunyian mereka.

Harap depa tak tubuh parti baru umongno.

Mong tu Mongolia ye bang..?

Anonymous said...

Dua orang tu sembunyi tak ada style.Pergi lah sembunyi kat kedutaan Turki baru ada class macam bang Nuar.

Anonymous said...

tiru lah macam bong kau tu,kata org nak bunuh ....baik aku pg kedutaan bangladesh....

kulupSakah said...

kalau sembunyi,kita tak bagitahu kat mana tempatnya tapi bang nuar gentle..dia bagitau tempat dia 'berlindung' di kedutaan turki, bukan di kopek ayam turkey..key..key!

Anonymous said...

Kita semua jangan sembunyi kat lubang tu...banyak najis.....

tok ggawo said...

salam !

RASUAH MAKAN UMNO cecah ngan C4,

kita nak kan perbezaan yang ketera antara be end dan PR dalam berkerajaan,

umpama langit ngan bumi,

sebab tu kita tak mau ada SAKA rasuah umno be end dalam PR,

tak guna kalau 2x5 - 5x2 = zero,
kita nak baik 2 kali berganda jadi 5 kali, itu teori kita , depa tak gheti MATH kot.

jamal... tu bodoh MATH UMNO saja dia tau,

hanya Bang Nuar tak ada SAKA RASUAH,

ayah PIN tak makan UMNO, dia tak duduk pun dalam gua , tinggal di langit.

ok tak labun?.

Penghulu said...

anonymous,
lubang najis? bukan lubang najib?

lanterajiwa said...

Tempahan T-Shirt KERANDA 152

Informasi t-shirt :

* Saiz XS, S, M, L dan XL.
* Cetakan bersaiz A4 (depan sahaja).
* T-shirt terdapat 2 color sahaja iaitu putih dan hitam.


T-shirt warna putih

* Cetakan 2 warna (Maroon & Hitam)
* Harga : RM 25.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


T-shirt warna hitam

* Cetakan 2 Warna (Merah & Putih)
* Harga : RM 27.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


Kos biaya hantar

* RM 5.00 (semenanjung Malaysia)


Bayaran boleh dibuat di Maybank 1580 6001 3854 (Meor Khairol Nizam)

Emailkan ke lanterajiwa@gmail.com
nama, alamat penghantaran, saiz, no. telefon dan bukti pembayaran (attach)...

http://lantera-jiwa.blogspot.com